De Grote Kliekjes Scheurkalender 2010 door Puck Kerkhoven

De Grote Kliekjes Scheurkalender 2010 - Puck KerkhovenHet staat er echt goed, dit is De Grote Kliekjes Scheurkalender van 2010 en ik weet het 3/4 van het jaar is alweer voorbij. Maar goed ik heb hem net in handen gekregen, en binnenkort verschijnt deze kalender ook voor 2011.

Deze kalender is een soort van spin-off van het Kliekjes kookboek wat Puck Kerkhoven al eerder heeft gemaakt. Met deze kalender wordt je elke dag verrast met een heerlijk recept, handige tips, bewaaradviezen en boodschappenlijstjes. Daarnaast krijg je tips van chef-koks uit Nederland, Zweden, India, Engeland, Frankrijk, Spanje en Suriname.

De Grote Kliekjes Scheurkalender 2010 heeft een echte 50-look gekregen door het gebruik van retro-foto’s, de recepten zijn lekker alledaags en de tips zijn gewoon van altijd. Kortom nu nog even wachten op de uitgave van De Grote Kliekjes Scheurkalender 2011.

Titel: De Grote Kliekjes Scheurkalender
Auteur: Puck Kerkhoven
Uitgever: De Boekenmakers
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789077740408

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.