Chocxx Chocosticks

Chocxx chocosticksMet de herfst zo’n beetje voor de deur en de avonden die weer langer worden en de dagen korter krijg je steeds meer zin in een beker warme chocolademelk. Je kan dit doen met poeder uit zakjes of gewoon met de twee basisingrediënten: chocolademelk en volle melk met de chocosticks van Chocxx.

Met de chocosticks van Chocxx maak je met warme melk en een stokje met een blokje chocolade de ultieme chocolademelk. Laat de Chocxx al roerende smelten in de warme melk.

Chocxx is verkrijgbaar in de smaken melk en puur. Het is een blokje Callebaut chocolade met een zachte pralinevulling. Chocxx bevat geen kunstmatige smaak- en kleur-stoffen. De adviesprijs voor 4 chocosticks is 2,99.

(72 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Chocxx Chocosticks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.