Koken & Genieten September 2010

Koken & Genieten September 2010Op de cover van de nieuwe Koken & Genieten siert een overheerlijke appeltaart. Het appeltaart seizoen is weer geopend en daarom vind je in dit nummer verschillende recepten van appeltaart, onder andere een appel-marsepeintaart en appel-chocoladegebakjes.

Verder allerlei recepten voor hartige en zoete plaatkoeken, koken met kleur, groente in allerlei kleuren maken van je gerecht een bont geheel. Wat zijn de lekkerste gerechten uit Californië en recepten van het platteland.

Het ingrediënt van de maand is de rode ui, wat is een rode ui in het kort, hoe ga je er mee om en welke gerechten kan je met rode ui maken? Koken & Genieten zet het allemaal op een rij. Uiteraard ook in dit nummer weer light & caloriearme recepten en vetarme en toch smaakvolle recepten. Weer lekker veel recepten voor een leuke prijs.

Klik hier voor een voorproefje van deze Koken & Genieten.

www.kokengenieten.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.