Home Made door Yvette van Boven

Home made yvette van bovenHuisgemaakt, wat is nu lekkerder? Yvette van Boven laat je zien hoe je allerlei gerechten zelf thuis maakt met ingrediënten die je gewoon in huis hebt.

Het boek heeft veel hoofdstukken, ‘le petit dejeuner’ het ontbijt, ‘lunch’ tijd voor lunch, ‘tea anyone?’ theetijd, ‘l’apero’ de borrel, ‘hot soup’ soep, ‘wecken’ groenten en fruit inmaken, ‘preserving meat & fish’ vlees en vis inmaken, ‘pasta? no grazie: gnocchi! pasta’s en gnocchi, ‘smoke’ warm koken, ‘roast it’ braden en grillen, ‘on the side’ erbij, ‘fromage’ kaas, ‘i scream you scream’ ijs, ‘casser des oeufs’ desserts met ei, ‘du chocolat pour tous!’ chocolade en koekjes, ‘la nuit blanche’ na het stappen en ‘do not forget the dog’ vergeet de hond niet. Als laatste krijg je diverse menu’s voor verschillende gelegenheden.

Sommige recepten zijn helemaal stapsgewijs in beeld gebracht, andere weer helemaal geïllustreerd. Alle recepten hebben een foto van het eindresultaat. Handig zijn de twee leeslinten in het boek, handig als je meerdere recepten te gelijk wilt maken.

Met Home Made wordt je uitgedaagd om zelf aan de gang te gaan in de keuken met de producten die je hebt.

Titel: Home Made
Auteur: Yvette van Boven
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789059563513
Winkelprijs: 34,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Home Made door Yvette van Boven”

  1. Home Made is een fantastisch kookboek, dat zich bijna als een stripboek laat lezen. Het is inspirerend, daagt uit, streelt het oog aan alle kanten en de nonchalance waarmee de recepten worden beschreven geeft je het gevoel dat het een makkie is om ze te maken, maar dát is niet helemaal waar, haha! Dit boek MOET gewoon winnen!Toi toi toi!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.