Yogi Tea Black Chai

Yogi Tea Black ChaiOp dit moment ben ik helemaal weg van chai theeën, en echt elk merk smaakt toch weer anders. Zo ook deze ‘black chai’ van Yogi Tea. Het is een biologische ayurvedische specerijenthee met zwarte thee. Het doosje vond ik al mysterieus toen ik kocht en de thee is lekker op een stormachtige zondagmiddag.

In de thee zit zwarte thee, kaneel, anijs, rooibos, geroosterde cichorei, gember, zwarte peper, kruidnagel, kaneelextract en gemberolie. Door de peper krijg je een pittige thee, de andere ingrediënten doen je al snel denken aan speculaas. Een perfecte thee voor de herfst en winter.

Naast de Black Chai, heeft Yogi Tea nog meerdere chai theeën: de Sweet Chai met anijs, venkel en licorice, de greenchai met kaneel, groene thee en pepermunt en de Tetra Chai met kaneel, kardemom, gember, ruwe rietsuiker. Dus nog meer te ontdekken! Voor 15 zakjes eenkopsthee betaal je 2,99.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.