Jamie Magazine 12

Jamie Magazine 12Een nummer vol Britse gerechten, maar liefst meer dan 100 recepten vind je in deze Jamie Magazine. Maak bijvoorbeeld de lekkerste cakes voor bij de thee, maak de scones of snacks voor bij een biertje.

Verder in Jamies dagboek een perfecte barbecue, welke ijscoboer heeft het lekkerste ijs. Welk bier past bij welk gerecht en allerlei gerechten met tomaat als hoofdingrediënt. Zoals altijd ook weer voor een aantal weken snelle recepten voor doordeweeks, lekkere cocktails en snelle pasta’s. Als uitsmijter een geïllustreerd recept van chicken tikka masala door Emma Tissier.

Kortom weer een fijn nummer van Jamie Magazine, met veel culi-artikelen en lekkere recepten.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.