Foodies September 2010

Een groot Frankrijk-nummer deze Foodies met verrassende Franse kazen, een culitrip naar Languedoc-Roussillon en tarte tatin en madeleines. Maak bijvoorbeeld een Franse uiensoep, gestoofde kalfswangen en gegratineerde coquilles in de schelp met witte wijn-sabayon. Van de bezochte adressen in de Languedoc-Roussillon krijg je de webadressen, zodat je ze binnenkort ook zelf kan bezoeken.

Daarnaast kan je de lekkere maaltijdsalades maken, 3 verschillende recepten met aardappels en een aantal fijne nazomer recepten. Vesters maakt zelf bokkepootjes en als afsluiter desserts en gebak met pruimen in de hoofdrol.

Verder krijg je een voorproefje van het kookboek Argentinisima. In de Foodies kookschool leer je stapsgewijs een echte moussaka en een tarte tatin maken. Ook vertellen Willem en Drees over hun passie voor groente en fruit en verteld Peter Scholte van Sucre wat hij thuis eet.

Klik hier voor een voorproefje van deze Foodies!

www.foodiesmagazine.nl

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.