Bijenkorf Boltaartjes

Bijenkorf BoltaartjesOmdat Brutsellog 26 augustus 5 jaar bestond was ik na mijn werk even bij de Bijenkorf langsgegaan. Eigenlijk kwam ik voor de Lily’s Cupcakes aangezien mijn Brutsellog logo een cupcake is. Maar deze mini boltaartjes stonden er vlakbij, de specialiteit van de Bijenkorf banketbakker en riepen harder neem mij. Ik nam van alle drie de smaken één, we zijn ook met zijn drieën tenslotte.

We hadden dus een aardbeien boltaart – biscuitdeeg met aardbeienbavaroise, afgemaakt met aardbeiengelei, verse aardbeien en chocoladegaletjes, een bosbessen boltaart – Een cremeux van mango gevat in een mousse van verse bosbessen, gedecoreerd met een witte chocolade copeau, bosbessen en chocoladegaletjes en een truffe boltaart chocolade mousse en biscuitdeeg gevuld met koffierumsaus en feuilletine, overgoten met pure chocoladegelei en gegarneerd met een krul van pure chocolade en chocoladegaletjes.

We hebben er echt van genoten!

(111 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Bijenkorf Boltaartjes”

  1. Ik had net toch iets geplaatst zie nergens iets staan kan aan mij liggen maar wat ik wilde zeggen is dat je site er goed en overzichtelijk eruit ziet. Mijn complimenten hebje kom zker een x terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.