Thema Speelkaarten

Thema SpeelkaartenSpeelkaarten zijn over het algemeen best saai, gewoon schoppen, klavers, ruiten en harten, misschien een leuk printje op de achterkant van een een of andere reclame. Nee dan deze, gewoon een set speelkaarten, maar dan met verschillende afbeeldingen. Op de afbeelding zie je een kaart uit de set ‘fruits of the world’ van fabrikant Heritage Playing Cards.

Naast deze kaarten kan je ook kaarten kiezen uit onder andere de categorieën ‘geschiedenis van de transport’, ‘Britse geschiedenis en erfgoed’, ‘botanisch en tuinen’, ‘dieren’, en ‘rivieren en oceanen’. De kaarten kan je in Engels, Frans en Duitse taal kiezen.

Kortom eens wat anders op tafel tijdens een avondje pokeren, toupen en wat voor een kaart spellen je allemaal nog meer kan doen. Leuk en ook zelfs een beetje leerzaam.

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.