Jamie Receptenspecial

Jamie Recepten SpecialVanaf 1 september ligt de Jamie Receptenspecial officieel bij de Bruna, maar de Bruna op Utrecht CS had hem al eerder. Deze Jamie Receptenspecial heeft de beste recepten uit de keuken van Jamie Oliver op een rij. Je krijgt maar liefst 365 recepten.

Het magazine is wel herkenbaar, het lijkt heel veel op zijn eigen Jamie Magazine, alleen dan zonder andere artikelen en in het Nederlands. De recepten zijn ingedeeld in ‘snacks & voorgerechten’, ‘soepen’, ‘salade & groente’, ‘pasta & rijst’, ‘vis & zeevruchten’, ‘vlees & gevogelte’, ‘desserts’ en ‘dranken & sauzen’. Veel foto’s van de eindresultaten en wat handige tips en weetjes.

Kortom met zijn 170 pagina’s en 365 recepten eigenlijk een compleet Jamie Oliver kookboek, en dat voor maar 9,95. Dus Jamie fans ga even langs de Bruna of bestel de Jamie receptenspecial online!

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.