Brutsellog Magazine

Brutsellog MagazineIn een tijdschrift vond ik een artikel over Jilster, een site waarmee je online je eigen magazine kan maken voor allerlei gelegenheden. Ik kan je zeggen, dat is zo leuk om te doen en een eigen kookboek of tijdschrift is toch helemaal het einde voor een blogster. Mijn idee was mijn eigen Brutsellog Magazine. Het kost enorm veel tijd, wat zet je erin, welke recepten, welke layout, welke teksten enzovoorts. Ik neem mijn petje af voor de tijdschriftenmakers die elke week/maand weer een nieuw magazine in de winkel hebben liggen (al hebben die natuurlijk meer mensen en veel meer tijd dan ik).

Ben je benieuwd wat ik er van ‘gebrutseld’ heb? Blader dan online door het allereerste (en waarschijnlijk ook laatste) nummer van Brutsellog Magazine!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Brutsellog Magazine”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.