BBC GoodFood September 2010

BBC GoodFood September 2010Weer een GoodFood boordevol met allerhande recepten.

Zo krijg je vijf verschillende manieren met tomaat, wordt je broodtrommeltje een werkweek lang gevuld met lekkere gerechtjes in plaats van de boterham met kaas en kookt Valentine Warner extra heet met de chilipeper in de hoofdrol.

Verder maakt John Torode op de valreep nog een paar zomerse pasta’s, verteld Celia Brooks Brown over haar tuin inclusief een recept en geeft Jane Hornby je nog de smaak van Italië mee. Masterchef winnaar 2010 Dhruv Baker geeft zijn favoriete recepten prijs voor een diner voor twee, er wordt gebakken met ingrediënten uit de tuin zoals bieten en courgette, Matt Tebutt maakt deze keer het stukje vlees op zondag en in de ultimate make-over maakt Angela Nilsen opnieuw chocolate chip cookies.

Kortom weer een lekker nummer, genoeg voor een maand lang inspiratie!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)