Junior Masterchef Zomer 2010 / GoodFood Home Cooking Series

Junior Masterchef Zomer 2010 - GoodFood Home Cooking SeriesLeuk een echt kinder-kookmagazine! Dit magazine is een ‘spin-off’ van de televisie serie Junior Masterchef welke in mei dit jaar op cBBC te zien was. Uiteraard krijg je dus ook recepten van de winnares.

In dit nummer vind je verschillende masterclasses, zo leer je stapsgewijs een perentaart te maken of bak je binnen de kortste keren de perfecte steak met kruidenboter. Verder leer je de basis van het bakken, maak je je eigen snacks zelf (veel gezonder en lekkerder), ook afhaalmaaltijden ga je straks gewoon zelf maken en geeft Sam Stern zijn vegetarische recepten prijs.

Kortom leuke, lekkere en makkelijke recepten voor kinderen, maar stiekem ook wel voor ouders hoor! Junior Masterchef is verschenen in de GoodFood home cooking series.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Junior Masterchef Zomer 2010 / GoodFood Home Cooking Series”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.