The Great British Bake Off

The Great British Bake OffGek op bakken? Dan is de Great British Bake Off wat voor je. In zes afleveringen bakken 10 kandidaten de mooiste en lekkerste baksels. Steeds op een andere locatie in Groot Brittanniƫ moeten de kandidaten laten zijn wat zij kunnen en welke technieken zij beheersen. De eerste aflevering was dit de cake, en de tweede aflevering die 24 augustus wordt uitgezonden staat in het teken van koekjes.

Naast de wedstrijd, die beoordeeld wordt door een deskundige jury, wordt er ook dieper in gedoken op de historie van het bakken. Dat maakt het al helemaal interessant. Pas wel op, want je krijgt echt enorme trek van al het lekkers wat de kandidaten de jury voorschotelen!

The Great British Bake Off is vanaf 17 augustus te zien op BBC2 vanaf 21:00.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.