Original Sacher Torte

Original Sacher TorteNog nooit ben ik in Wenen geweest, laat staan dat ik Hotel Sacher heb bezocht, maar de echte Sacher Torte heb ik meerdere malen mogen proeven. Ik kan je zeggen deze Sacher Torte overtreft alle andere Sacher Torte van andere makelarij.

Van een oud-tante, die een halfzus in Wenen had wonen, kregen we als ze in Wenen op vakantie was geweest, zo’n houten doosje met een Sacher Torte er in. De taarten hadden wonderbaarlijk altijd de reis overleefd. Wat een feest is het dan om de doos open te maken en dan die geur op te snuiven, een de geur van de taart en een klein beetje van de houten doos en de stro. Daarna uiteraard een stukje taart, niet te veel want je wilt er nog lang van genieten. Die chocolade, de chocoladecake, de abrikozenjam. Mjummie krijg er nu al zin in!

Trouwens de Sacher Torte zijn gewoon online te bestellen, en er wordt ook geleverd buiten Oostenrijk, kijk dat biedt dus perspectief, een Original Sacher Torte na een recept van 1832 voor mijn verjaardag, lijkt me wel wat!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.