De Beste Hobbykok van Vlaanderen 2010

De Beste Hobbykok van Vlaanderen 2010Vanaf 31 augustus zit ik weer voor de buis gekluisterd voor de nieuwe afleveringen van De Beste Hobbykok van Vlaanderen. Peter Goossens en Sergio Herman gaan voor de tweede keer op zoek naar hèt kooktalent van Vlaanderen.

In maar liefst 14 afleveringen worden de hobbykoks begeleid, gecoacht en beoordeeld. Dit seizoen is de kennis van goede streekproducten van belang en zijn ook de typische streekgerechten een belangrijk onderdeel van het programma.

De allereerste aflevering van dit seizoen is de selectiedag. Stel je X-Factor-achtige taferelen voor, maar in plaats van een couplet en refrein moet er in de keuken een super gerecht worden gekookt voor Peter en Sergio, beide goed voor 6 Michelinsterren normaal (hoe nerveus ben je dan wel niet). Vervolgens wordt er elke aflevering gekookt, gecoacht en valt er steeds iemand af… De vraag is uiteraard weer wie het kooktalent van Vlaanderen gaat worden en met de titel ‘Beste Hobbykok van Vlaanderen’ er van door gaat!

De Beste Hobbykok van Vlaanderen is vanaf dinsdag 31 augustus, elke week te zien rond half negen op de Belgische commerciële omroep VTM.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “De Beste Hobbykok van Vlaanderen 2010”

  1. Dit jaar wordt de hobbykok van vlaanderen weer (idem dan verleden) jaar iemand die op regelmatige basis gaat eten in een van de twee
    restaurants van de twee sterrenchefs.
    Dit jaar wordt het Daphne Proficiat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.