Koken Met Karin Zonder Pakjes & Zakjes door Karin Luiten

Koken Met Karin Zonder Pakjes & Zakjes - Karin LuitenHet eerste antipakjeskookboek is verschenen, verantwoordelijk voor het antipakjeskookboek is Karin Luiten van Koken met Karin. Haar filosofie is dat koken zonder pakjes en zakjes helemaal niet moeilijk of tijdrovend hoeft te zijn, want eigenlijk is het best makkelijk en kan je veel meer experimenteren met smaken. En dan hoef je al helemaal niet meer te spreken over al die E-nummers die je gaat mislopen zonder al die pakjes.

Het boek is ingedeeld in de hoofdstukken ‘soep’, ‘saus’, ‘aardappels’, ‘pasta’, ‘rijst & noedels’, ‘vis’, ‘vlees’ en ‘toetjes’. Veel van de recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en uiteraard vind je overal de illustraties van Karin zelf, want dat maakt het nu net helemaal haar boek. In het boek vind je veel tips om je gerechten nog lekkerder te maken of om je meer van het koken te laten leren, want koken bestaat niet uit alles in een bepaalde volgorde in een bepaald tijdsbestek in een pan te gooien, maar juist uit experimenteren, proeven en verbeteren. Nu kan je gewoon zelf mayonaise maken, of maak je een heerlijk stoofvleesgerecht en krijgen je kids zelfgemaakte vissticks, helemaal leuk toch?

Kortom wil je minderen met al die dagelijkse E-nummers die je binnenkrijgt via van alles en nog war en gewoon makkelijk, lekker en snel koken, dan is het antipakjeskookboek ‘Koken met Karin – Zonder Pakjes en Zakjes’ wat voor je! Vanaf 1 september kan je ‘Koken met Karin – Zonder Pakjes & Zakjes’ in de winkel vinden.

Bekijk hieronder een video hoe Karin haar doperwtjessoep met munt maakt op FoodTube.

Titel: Koken met Karin – Zonder Pakjes & Zakjes
Auteur: Karin Luiten
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789046807866
Winkelprijs: 16,95

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Koken Met Karin Zonder Pakjes & Zakjes door Karin Luiten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.