Mr. Jones Instant Karma

Mr. Jones Instant Karma theeIk was er al een tijdje naar op zoek, en er kennelijk steeds voorbij gelopen in de Bijenkorf in Utrecht, maar in de vestiging in Arnhem heb ik het dan eindelijk gevonden: de theeën van Mr. Jones. De Bijenkorf Arnhem had niet het hele assortiment maar wel één van de nieuwste Mr. Jones thee: de instant karma.

Het is een kruidige, pittige thee met de volgende ingrediënten: zoethout, kaneel, gember, venkel, anijs, kliswortel, paardenbloem, koriander, kardemom, zwarte peper, kruidnagel, kurkuma, peterselie en salie. Kortom een heel scala aan kruiden en specerijen en dat proef je.

De theeën van Mr. Jones zijn gemaakt van biologische kruiden en specerijen, door seizoensinvloeden kan de thee ook soms anders smaken. Een pakje Mr. Jones thee met 20 zakjes kost 3,95 en onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf en in de webwinkel van Mr. Jones.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Mr. Jones Instant Karma”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.