Kochen & Genießen Augustus 2010

Kochen & GenießenIn Nederland heb je Koken & Genieten, in Duitsland is er Kochen & Genießen. Van dit blad stamt de Nederlandse Koken & Genieten af, qua formaat is het Duitse magazine kleiner, qua inhoud scheelt het niet veel.

In dit nummer vind je een aantal pasta recepten, de beste vakantierecepten uit Spanje, Italië en verder. Daarnaast de nieuwe paprikasoorten op een rij, gaat de culinaire reis naar Moskou en worden er ook heerlijke taartjes gebakken. Het lezersrecept is overigens ook een taart ‘een Johannisbeer-Sahnetorte’, deze wordt in duidelijke stappen (met foto’s) uitgelegd.

Grappig om zo eens een culinair magazine wat je in het Nederlands kent ook eens in een andere taal te zien.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.