Price & Kensington Tea for One set

Price & Kensington Tea for One setOoit had ik al eens op restaurant in België thee gedronken uit een kopje met een theepot er op, dat wilde ik ook alleen kon ik er geen een vinden tot ik bij Hartleys in Arnhem, een klein winkeltje met allerlei Engelse spullen (en lekkers) deze zag van Price & Kensington.

Lekker kleurrijk, een gaaf kopje, een leuke theepot er op. Zag mezelf al wel een high-tea party geven. Helaas is dat er nog niet van gekomen, maar mocht ik dat ooit ga houden, is deze wel van de partij! En als cadeautje is deze ‘tea for one’ set toch ook helemaal leuk?

(142 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.