La Cucina Italiana Augustus 2010

La Cucina Italiana Augustus 2010Proef de smaken van augustus met La Cucina Italiana van deze maand, met maar liefst 79 zomerse recepten moet er zeker wel een lekker Italiaans gerecht tussen zitten. Leer bijvoorbeeld hoe je zomer-groenten en -fruit inmaakt in olie of azijn, maak een lekkere maaltijdsalade of maak iets met pruimen en kom er en passant meer te weten over de pruim.

Verder wordt er in ‘brood bakken’ een focaccia met spelt gemaakt, leer je in de kookschool hoe je cannelloni van zeebaars en een frisse kip-aardappeltaart maakt. In vergeten stukken vlees komt deze keer klapstuk aan bod, in tips van de chef meer over aubergine en in de wereldkeuken wordt er een mangomousse uit Barbados gemaakt.

Daarnaast neemt La Cucina Italiana een kijkje in de keuken bij het Amsterdamse restaurant Toscanini en gaat de reis deze keer naar de Italiaanse streel Apuliƫ. Uiteraard net als in elk nummer weer heerlijke recepten uit de praktische keuken, worden drie wijnen uitgezocht bij drie recepten voor een perfecte wijn-spijs combinatie en zijn er recepten te vinden voor elke gang van het diner.

Bekijk hier een voorproefje van La Cucina Italiana

www.cucinait.nl

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.