Royal Albert China Kop & Schotel

Royal Albert China Kop & Schotel oktoberLekker kitch, of misschien wel ouderwets te noemen deze kop & schotel, maar eigenlijk weer helemaal hip. Vroeger was dit het zondagsservies bij opa en oma, nu een mooie kop & schotel voorbij bijvoorbeeld een zelfgemaakte high tea of een ander thee- of koffiemomentje.

De kop & schotel van de foto zijn van Royal Albert, een echt Brits merk wat al ruim een eeuw allerlei porselein maakt met echte klassieke patronen. Van dit merk is er zelfs een fansite, met alle patronen die Royal Albert in de loop der jaren heeft uitgebracht.

De kop en schotel op de foto komt uit de serie ‘flowers of the month’ en deze is van oktober, de maand dat ik jarig ben.

(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Royal Albert China Kop & Schotel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.