Boodschappen Augustus 2010

Boodschappen Augustus 2010Een tuinfeest voor warme zomeravonden. Boodschappen weet hoe het hoort, met heerlijke recepten en handige tips.

Het menu is deze keer oer-Hollands met een mossel-maatjes cocktail met sinaasappel en avocado, Hollandse kaassoep met notenbrood-croutons, varkenshaas met gestoofde radijsjes en krieltjes en wentelteefjes van kruidkoek met blauwe bessen en hangop. Daarnaast ook allerlei snelle recepten voor een heerlijk pasta gerecht, en heerlijke desserts met zomers fruit.

Verder de groeten uit Gouda, van de lokale brandweer. In wijn & weten vier Italiaanse wijnen op een rij, in lekker vers maakt Bas een karnemelkshake en in peuterpraat meer over voedselallergie bij jonge kinderen. Uiteraard weer een aantal fijne recepten in de rubriek budgetkoken en leuke groen-ideeën in de rubriek mooi groen.

Klik hier om te zien waar je Boodschappen gratis kan afhalen!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.