Koken & Genieten Augustus 2010

Koken & Genieten Augustus 2010In het augustusnummer van Koken & Genieten leer je hoe je de perfecte steak maakt op verschillende manieren.

Verder alles over zongerijpte tomaten, wat is de herkomst, waar moet je opletten bij de aankoop, hoe bewaar je het, welke voedingsstoffen en uiteraard recepten. Het menu van de maand bestaat deze keer uit een voorgerecht van rucola met rauwe ham, een hoofdgerecht van varkenshaasgratin met catharellen en als nagerecht een mokka-biscuitgerecht.

Daarnaast ook heerlijke oosterse gerechten voor een exotische avond, gerechten uit de vegetarische keuken en gerechten uit de Duitse streek Fischland. Uiteraard ook in deze Koken & Genieten weer een aantal snelle recepten voor overheerlijke taarten. Kortom weer een nummer vol recepten om inspiratie op te doen.

Klik hier voor een voorproefje van deze Koken & Genieten.

www.kokengenieten.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.