Foodies Augustus 2010

Foodies Augustus 2010Take it easy! 66 Makkelijke recepten voor warme dagen. Maak bijvoorbeeld gewokte rijst met rosbief of een pasta met een koude tomaten-mozzarellasaus. Ga anders voor iets lekkers voor onderweg zoals een kleine wienerschnitzel met een asperge-aardappelsalade of maak iets anders lekkers wat ook nog gezond is met de recepten uit deze Foodies.

Verder bezoekt Foodies restaurant De Jonge De Jong, verteld Baltasar Tieskens van restaurant O Mundo wat zijn favoriete gerecht is en wordt ook de Toscaanse keuken ontdekt. Daarnaast maakt Jeroen Vesters piccalily, proeft Foodies tomatenketchup en is de klassieker van de maand bouillabaisse.

In de kookschool leer je stap voor stap hoe je falafel en pêche melba maakt. Omdat het inmaakseizoen officieel is geopend leer je in deze Foodies hoe je met de in overvloed zijnde vruchten de jampotjes kan vullen. Ook lees je alles over het zout van Jeroen van Wierens ‘Salsamentum‘.

Dit en meer lees je in dit snelle, zomerse nummer van Foodies magazine! Klik hier voor een voorproefje van deze Foodies!

www.foodiesmagazine.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.