JenT Magazine Zomer 2010

JenT Magazine Zomer 2010Het Librije imperium wordt groter en groter nu is er namelijk ook een magazine ‘JenT Magazine’ wat natuurlijk staat voor Jonnie en Thérèse Boer.

JenT is een culinair en lifestyle magazine met uiteraard gasten, boeken, reizen, mode, familie, mooi fit, columns, producten, weetjes, talent en shopping. Maar het belangrijkste zijn uiteraard de recepten en het drinken.

In dit zomer nummer verteld gastvrouw Claudia Brevet alles over het gastvrouwschap, kookt Ilse de Lange met haar crew in Librije’s Atelier en eten Ad Vandenberg met zijn zusje in Librije’s Zusje. Verder koken de moeders van Jonnie en Thérèse wat ze vroeger op tafel zetten en wordt er gekookt met een hele klas kinderen. Cuno van ’t Hoff bespreekt de g-spot van de tong en Astrid Joosten verteld over haar eerste keer in de Librije. Daarnaast meer over de ‘Kus van Thérèse’, wijnen van eigen bodem en Hans van Wolde over de hot spots van Maastricht.

Kortom eindelijk een Nederlandse top-chef of eigenlijk culinair paar die het na Jamie Oliver durft een eigen culinair lifestyle magazine op de markt te brengen! JenT Magazine kost 9,95 en verschijnt in 2010 2x. Klik hier voor een online voorproefje!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)