delicious. Augustus 2010

delicious. Augustus 2010Zomer in Zeeland, de titel van een oud nummer van Saskia en Serge, nu het thema van delicious. van deze maand. Wat heeft delicious. met Zeeland? De gids ontdekt bijvoorbeeld de lekkerste culi-adressen van Middelburg, de heren van Mister Kitchen varen mee door de Zeeuwse wateren op zoek naar kreeft, mosselen en scheermessen en delicious. organiseert een heuse oestertrip.

Verder krijg je een voorproefje uit het kookboek ‘home made’ van Yvette van Boven, maakt Jamie Oliver lichte hapjes voor een warme zomeravond, leeft Bill Granger zich uit met een oosterse barbecue en allerlei lekkere ijsjes. Daarnaast maakt Eke Mariën zelf Hollands fastfood zoals saucijzenbroodjes en garnaalkroketten en krijg je recepten voor doordeweeks, voor met de familie en recepten die snel & gezond zijn.

Dit en meer lees je in deze delicious. Kortom weer een heerlijk, zomers nummer.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.