De Smaak van Italië 4/2010

De Smaak van Italië 4-2010De Smaak van Italië is het magazine over lifestyle, reizen en gastronomie van uiteraard Italië. Dit nummer is de zomerspecial wat op de valreep weer inspiratie kan bieden voor de vakantie.

In ‘reizen’ meer over Sardinië, gaat de citytrip naar Ferrara en meer over cruisereizen, hoe is Italië vanaf zee. In ‘lifestyle’ verteld Andy Uffels over zijn Italië en vind je de column van Martin Simek. In ‘gastronomie’ een voorproefje uit het boek ‘Ciao Italia’ van Guy Mirabella, de lekkerste zomerse salades en wijnen die je de zomer in je glas zijn.

Gek op Italië of ga je binnenkort op vakantie naar Italië, lees dan ook even de Smaak van Italië om alvast in vakantiesfeer te komen.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.