BBC GoodFood Augustus 2010

BBC GoodFood Augustus 2010Zorgeloos koken, het thema van BBC GoodFood deze maand, met maar liefst 112 driedubbel geteste recepten moet het zeker wel lukken om iets zorgeloos deze vakantie op tafel te zetten.

Zo maakt Mitch Tonks gerechten met vissen van het seizoen, maakt Rose Elliot haar opwachting in de rubriek ‘the modern vegetarian’ en maakt James Martin een zomers grilgerecht. Verder ook de top 20 zomerse drankjes, maakt Gordon Ramsay in zijn masterclass een lamsrack met een warme bonen salade en worden er gerechten gemaakt voor hongerige kinderen.

Uiteraard vind je zoals altijd ook het allerlaatste tv-nieuws en recepten uit de kookprogramma’s in de GoodFood. Zo wordt er onder andere een kijkje genomen achter de schermen van Market Kitchen en worden er gerechten gemaakt uit het programma Something for the weekend.

Dit en nog veel meer lees je in dit nummer van BBC GoodFood.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.