Olive Augustus 2010

Olive Augustus 2010‘The readers issue’ oftewel het lezersnummer. Olive staat bomvol met recepten van lezers, de beste restauranttips van lezers en de beste tips voor een leuke en vooral lekkere vakantie.

Verder zoals altijd kookt Matt Tebbutt met producten van het seizoen, daagt Gordon Ramsay een Olive lezer uit om zijn recept na te maken en maakt John Torode zijn kip Kiev. Handig en lekker zijn de tien recepten die je nu maakt, invriest en later snel kan bereiden en de 31 recepten die je de hele maand augustus op genoeg ideeën brengen.

Daarnaast de pareltjes onder de restaurants in Groot Brittannië die echt eens zou moeten bezoeken, wordt Le Manoir aux Quat’ Saisons van Raymond Blanc onder de loep genomen door Gregg Wallace en lezeres Claire. In Eat Away de gids voor het lake district, worden de budget en extravagante culi-adressen van Toulouse op een rij gezet en krijg je de lokale recepten uit Toscane.

Kortom een lekker nummer, met allerlei recepten en andere culinaire ideeën. Klik hier om online een voorproefje te bekijken van deze Olive!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)