Arizona Ice Tea

Arizona Ice TeaDeze flessen van Arizona kwam ik tegen bij de Makro en bij Toko Centraal in Utrecht. Ik vond ze qua design zo mooi dat ik ze alleen al daarom heb meegenomen, handig als waterfles op het werk dacht ik zo. Gelukkig is de Arizona Tea ook erg lekker, dus twee vliegen in 1 klap, en een lekkere thee en een mooie glazen fles die later te hergebruiken is.

De drankjes van Arizona zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Zo is de groene thee met ginseng en honing, het lichtblauwe/ lichtgroene flesje, al meer dan 10 jaar de topper van Arizona. Het is 100% natuurlijke groene thee, met de juiste verhouding ginseng en SueBee premium oranje honing. In de witte fles zit ook een groene thee met ginseng en een klein beetje honing, het heeft natuurlijke antioxidanten en geen kleur- en smaakstoffen toe gevoegd. Alleen al de fles is al subliem, en de inhoud van deze ‘diet tea’ is gelijk aan de gewone thee. Je kan de thee zowel koud als warm drinken.

Neem trouwens ook een kijkje op de site van Arizona, mooie illustraties en nog meer mooie flessen en andere verpakkingen. Een fles Arizona thee van ongeveer een halve liter kostte bij de Makro 1,90. Best prijzig, maar zo lekker en zo mooi.

(223 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

10 gedachten over “Arizona Ice Tea”

 1. Inmiddels ook gespot bij Toko Centraal Utrecht in flesjes van 473 ml en 583? ml daar zijn ze respectievelijk 1,95 en 2,40. Bij de Albert Heijn XL in Ede hebben ze blikjes van 583? ml green tea lemon en green tea met ginseng en honing voor 85 cent per blikje! (Heb dan ook gelijk wat ingeslagen!!)

  1. In blikjes heb ik het gevonden bij de Albert Heijn XL in Ede, maar die is minder lekker dan de flesjes. Verder heb ik het gezien bij de Makro in Duiven en zou het ook te koop moeten zijn bij Toko Oriental in Arnhem (tenminste die keten had het wel in Maastricht en Utrecht in verschillende smaken).

   Groetjes Anja

 2. Raar, maar de plastic flesjes bij AH proeven ook stukken goedkoper dan de Arizona uit glazen flessen. Het proeft gewoon zoeter en minder lekker.

  Ben trouwens nog opzoek naar de Diet Green Tea. Die hebben ze niet bij de Toko in Maastricht. Je krijgt daar overigens wel de echte glazen flessen in de smaken White, en Granaatappel. Prijs 2.05 euro.

  De Jumbo Romanusweg Maastricht had ze een tijd geleden ook (in glazen fles), en zou naar belofte, onder de Toko prijs moeten zitten.

 3. Wij verkopen ze al 3 jaar in onze winkel Lust pure passie op Terschelling (West). Bijna alle smaken en uiteraard in de originele glazen flessen. Dit zijn de originele, geimporteerde. De plastic flessen zijn de hier geproduceerde en smaken idd anders. Mocht je op Terschelling zijn (zeker de moeite waard), loop ‘ns bij ons binnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.