La Cucina Italiana Juli 2010

La Cucina Italiana Juli 2010Zomer, ook in het julinummer van La Cucina Italiana met 12 zomerse amuses en allerlei weetjes, tips over meloen inclusief heerlijke recepten met meloen in de hoofdrol en geniet van de verschillende visrecepten.

In de kookschool wordt deze keer ‘nier’ behandeld, wat is het, wat zeggen de kenners er van, de tips en bijzonderheden en recepten met niertjes in de hoofdrol. In ‘Ingrediënt’ worden de zomergroenten van dit moment op een rij gezet met allerlei leuke weetjes.

In de wereldkeuken wordt er een ‘gevulde aubergine’ uit Turkije gemaakt. In de tip van de chef wordt in dit nummer een gazpacho stap voor stap gemaakt en daarnaast worden ook de paccheri met zwaardvis en de fruit-ijsstaart in stappen geïllustreerd.

Verder neemt La Cucina Italiana een kijkje bij de fabrikant van houtgestookte ovens in de Toscane streek en krijgen ze het Toscane gevoel in Zuid-Limburg, waar zij met Vespa’s door de Limburgse streek touren.

Kortom een lekker zomers nummer van La Cucina Italiana, om zo Italië dichtbij huis te krijgen! Klik hier voor een voorproefje van La Cucina Italiana.

www.cucinait.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)