Donna Hay Magazine 50

Donna Hay Magazine 50Het vijftigste nummer van Donna Hay magazine is uit! De allerlekkerste chocoladetaart siert dan ook de cover van dit nummer en van deze chocoladetaart vind je uiteraard het recept in dit nummer.

Verder in dit nummer een fotoreportage met recepten over ‘country trail’, paardrijden en eten bij het vuur. Ook van alles met de aardappel en de lekkerste warme salades. Daarnaast alles over varkensvlees en uiteraard het cover item ‘sweet seduction’ oftewel zoete verleiding met de lekkerste chocoladetaarten.

Natuurlijk vind je ook in dit ‘verjaardagsnummer’ de producten wat je dit seizoen eet, de handigste tips, recepten voor snelle maaltijden en eenpansmaaltijden en de rubriek style + home, met allerlei inspirerende spullen voor binnen en buiten het huis.

Kortom een lekker dik Donna Hay magazine, vol lekkere en inspirerende recepten en andere artikelen.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.