Heinz Tomato Ketchup Bio

Heinz Tomato Ketchup BioTwee weken geleden zag ik toevallig een tweet van @heinznl met de vraag of je als één van de eersten van Nederland de nieuwe Heinz Tomato Ketchup Bio wilde proberen. Ik en nog 56 andere reageerders mochten dat doen en zaterdag werd er een pakketje afgeleverd met de Heinz Tomato Ketchup Bio

Waarom 57 proevers? Dat bleek al snel, er zijn namelijk 57 variaties van Heinz Tomaten Ketchup, en de bio variant is de nieuwste in de rij. Deze bio variant is 100% biologisch en is zelfs skal gecertificeerd. Door een ‘geheim recept’ smaakt de bio ketchup precies als de klassieke Heinz ketchup. Klopt dat? De smaaktest wees uit van wel, het smaakte echt naar Heinz, vertrouwd dus. Alleen deze Heinz bio ketchup is dus zonder kunstmatige toevoegingen en alle ingrediënten van tomaat tot kruiden zijn door skal gecertificeerd.

Deze Heinz Tomato Ketchup Bio is inmiddels ook al in de supermarkten gesignaleerd tussen de andere Heinz varianten. Zeker een lekkere ketchup, en helemaal als je al van Heinz tomatenketchup houdt en het belangrijk vind dat je producten biologisch verantwoord horen te zijn. Met recht is de slogan van Heinz: ketchup op alles!

De Heinz Tomato Ketchup Bio in een 500 ml fles gaat in de winkel 2,19 kosten.

(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.