Jamie Magazine 11

Jamie Magazine 11Een lekker zomers nummer van Jamie Magazine ligt weer in de winkels met maar liefst ‘hete’ gerechten voor deze warme zomerse dagen. Proef bijvoorbeeld het paradijs met de lekkerste cocktails, maak heerlijke ijsjes of maak heerlijke gerechten met kersen.

Verder een item wat je nu allemaal in de tuin kan doen, de lekkerste barbecue recepten rechtstreeks van ‘the grill masters’ en Thomasina Miers maakt er een Mexicaans feest van. Ook wordt er een kijkje genomen achter de schermen van Gauthier Soho in London en gaat de culinaire trip naar Istanbul, met de beste en lekkerste adressen. Als afsluiter weer een strip-recept, deze keer wordt er een Spaanse gazpacho gemaakt.

Dit en meer lees je uiteraard in Jamie Magazine!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.