iChocolates Paris

iChocolatesIk heb dan al wel een iPhone maar een tweede iPhone zoals deze wil ik er best bij hebben. Niet dat je er erg veel mee kan, maar het is wel smullen want deze iPhone is een iPhone met 20 bonbons.

De 20 bonbons zien er uit als iPhone apps. Ze worden vers gemaakt in kleine hoeveelheden om zo de versheid te kunnen garanderen. Door de extra donkere chocolade zie je de illustraties van de ‘app’ beter. Deze iChocolates bestonden al wel langer, maar nu nog beter! Wat ook belangrijk is is dat de chocolade FairTrade (onder het Max Havelaar merk) is en een biologisch is.

Naast deze ‘normale’ iChocolates iPhone is er ook de mogelijkheid een gepersonaliseerde iChocolates iPhone te koop en zijn er ook iCoons, speciale bonbons in een leuk jasje. iChocolates worden trouwens in Frankrijk gemaakt.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “iChocolates Paris”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.