Koken & Genieten Juli 2010

Koken & Genieten Juli 2010Het is al weer een tijd geleden dat ik de Koken & Genieten heb gelezen, maar eigenlijk heb ik wel wat gemist en zeker nu met het zomerse weer. Heerlijk snelle en makkelijke recepten.

In dit nummer de lekkerste zomerse salades. Het menu van de maand bestaat uit een koude komkommersoep met zalm, gebraden varkensvlees in een gekruid jasje en een aardbei-meloengelei. Maak tapas voor je Spaans zomerfeestje, ga gezond snacken met de lichte zomerse tussendoortjes, maak lekkere recepten uit Lissabon en leef je uit met fruit met de recepten voor de zomerse taartjes.

Verder meer over de aalbes, wat is het, hoe ga je er mee om en uiteraard recepten, de nieuwste culinaire gadgets en producten op een rij en de belangrijkste producten die je in juli zo vers kan krijgen. Het voorwoord gaat over taart, en die vind je dan ook voldoende in deze Koken & Genieten!

Koken & Genieten kost nog steeds 2,95! Hiervoor krijg je een magazine met lekker veel snelle en makkelijke recepten met voor iedereen wel wat lekkers te vinden.

Klik hier voor een voorproefje van deze Koken & Genieten.

www.kokengenieten.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.