Boodschappen Juli 2010

Boodschappen Juli 2010Lekker zomerse recepten vind je in Boodschappen. Zo krijg je recepten voor de lekkerste pizza’s van eigen bodem, de heerlijkste recepten voor de picknick en ultieme ijs-recepten.

Het viergangen-menu heeft in elke gang tomaat als hoofdingrediƫnt. Zo maak je een tomatentimbaaltje, een amuse van tomatenmousse, vis uit de oven met geroosterde tomatentopping en een tomatensorbet. De groeten komen deze keer van Marken, Liliane en Thijs vertellen over hun Marken en maken hun favoriete recept: sambal goreng telor met toemis boontjes. In Lekker vers maakt Sam een visburger met zalm.

Dit en meer, zoals budgetkoken, kookkunst en mooi groen lees je in deze Boodschappen. Boodschappen is een magazine wat je gratis kan afhalen bij verschillende supermarkten.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.