Patisserie & Desserts 18

Patisserie & Desserts 18Alweer het 18de nummer van Patisserie & Desserts is verschenen met een boudoir-koekje en kopjes koffie op de karakteristieke roze cover.

In dit nummer neemt Patisserie & Desserts een kijkje in restaurant ‘De Limonadefabriek’ in Streefkerk, wordt er gesmuld van de gevulde koek van Bakkerij Bril en gesnoept bij het Gentse confiserie Temmerman. Maken Rolph Hensens van restaurant Fred, Alex Habuckers van de Herborist, Cyril Molard en Damien Grandclaude van Ma Langue Sourit, Sven van Wersch van Chateau Neercanne en S├ębastien Thirion van Le Coq aux Champs hun lekkerste nagerechten. In de reeks ‘de taart van’ maakt deze keer Marijn Coertjens een taart van gebakken abrikozen, bosaarbei en Madagaskar chocolade

Verder meer over de moerbei en de duindoorn, de ijsklassiekers volgens het boek ‘memorial des glaces’ van Pierre Lacam. Wat is kramiek brood. In stadsportret een portret van de Belgische hoofdstad Brussel.

Dit en meer lees je in Patisserie & Desserts 18!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.