Culinaire Saisonnier Zomer 2010

Culinaire Saisonnier Zomer 2010Het zomernummer van het seizoensmagazine voor professionele gastronomie ‘Culinaire Saisonnier‘ ligt weer in de winkels. Deze keer boordevol met onder andere kersen, tuinkruiden en zeegroenten.

Zo neemt Saisonnier een kijkje bij de kersengaard van Cerisa Nederland, gaan ze langs bij het Brugse kooktheather ‘Sans Cravate’ en maken ze een blik in de toekomst met LeBouille slagers. In het chefsportret Michel Guérard van restaurant Les Prés d’Eugénie, volg zijn verhaal en maak de recepten van zijn hand.

Verder wat is garam masala met uiteraard culinaire recepten. Lees alles over zeegroenten, er is genoeg dus waarom er dan niets mee doen? Meer over het relatief onbekende kaasje Bleu de Gex, wordt er ook een kruidenles gevolgd bij Auberge de Herborist en noten en zuidvruchten volgens Jan Gotjé.

Dit en meer zorgen voor een ultiem zomers nummer van Culinaire Saisonnier! Zelfs voor een niet-professioneel een heerlijk blad om te lezen boordevol informatie en voor een ervaren hobbykok ook nog eens een grote bron van inspiratie voor exquise gerechten.

www.saisonnier.net

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)