delicious. Juli 2010

delicious. Juli 2010Veel groenten in deze delicious. Zo kookt Eke Mariën met de groente uit de ‘Hollandse groente top 5’, kookt Jill Dupleix met ingrediënten uit haar tuin en maakt Francesco Garripoli de meest verrukkelijke groente gerechten, allerlei gerechten met tuinbonen van Abigail Donnelly en allerlei groentegerei op een rij.

Verder maakt Bill Granger gerechten met aardbeien, bezoekt delicious. een aantal Nederlandse moestuinen en is Ellen Dekkers nog steeds druk bezig met het onthaasten door nog meer wijn te proeven, met nog meer aandacht en door meer te genieten. Ook krijg je alvast een voorproefje van Taste of Amsterdam en Antwerpen Proeft.

Een lekker zomers nummer weer, met alle groente van dit seizoen. Klik hier voor een voorproefje van deze delicious. online.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.