Foodies Juli 2010

Foodies Juli 2010Lekker! Foodies staat deze maand vol met zomerse verwenrecepten. Zo krijg je de lekkerste recepten met knoflook, staan er bessen op het menu en kan je straks veel gerechten maken met bonen in de hoofdrol. Verder krijg je een heerlijk zomers vegetarisch menu, proef je de smaken van Italië en ga je je uitleven met een zomerse barbecue. Jeroen Vesters maakt stapsgewijs aarbeien romanov en Jeroen Thijssen verteld over (geschifte) hollandaise saus. In de kookschool leer je gazpacho en een courgetteschotel maken.

Daarnaast gaat Foodies culishoppen in Utrecht en laat je de lekkerste culinaire adressen zien. Naast de favoriete kookboek deze keer ook de beste ‘culinaire’ leesboeken om mee te op vakantie. Verder volgt Foodies imker Eric Blankerts in de magische wereld van bijendansen, honing en stuifmeel. Wat eet Nico Boreas thuis als hij niet hoeft te werken en Foodies test deze maand chips.

Klik hier voor een voorproefje van deze Foodies. Wil je nog sneller genieten van culinair nieuws? Sinds kort heeft Foodies Magazine het Foodies Blog, hier lees je het allerlaatste culinaire nieuws nog eerder!

www.foodiesmagazine.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.