MasterChef Vlaanderen

MasterChef VlaanderenVanaf aanstaande maandag, 28 juni, kan je vijf weken lang de Vlaamse versie van MasterChef zien op de Belgische commerciële zender VTM zien. Presentatrice Dina Tersago gaat vijf weken lang op zoek naar de kok van bekend Vlaanderen die de felbegeerde eretitel van MasterChef verdient. 36 bekende Vlamingen gaan de strijd tegen elkaar aan.

Maandag-, dinsdag- en woensdag- avond nemen 3 bekende Vlamingen het tegen elkaar op. In de eerste test maken zij hun lievelingsgerecht en in de tweede test de ‘stresstest’ moeten zij een gerecht klaar maken aan de hand van één basisingrediënt. Wie wint mag door naar de kwartfinales op donderdagavond. In de kwartfinales koken de kandidaten voor een plek in de halve finales die in de vijfde week plaatsvinden.

Natuurlijk is er ook een jury. Stéphane Buyens is het vaste jurylid in MasterChef, maar elke week wordt hij terzijde gestaan door een andere bekende chef-kok zoals Peter Goossens en Wout Bru.

Kortom, de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdag- avond is vanaf 20:25 gereserveerd voor een ruim half uur MasterChef!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “MasterChef Vlaanderen”

  1. Vond het een beetje flauwtjes .. Te vluchtig gemaakt .. Kan ook door de deelnemers komen .. wie weet morgen wel een leuke uitzending.
    Ik zelf ga in ieder geval Piet Huysentruyt kijken in het wiel van de tour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.