Ching’s Snelle Chinese Keuken door Ching He Huang

Ching's Snelle Chinese Keuken - Ching-He HuangInmiddels al weer het derde boek van tv-kok Ching-He Huang. Deze keer komen de recepten uit de serie Ching’s Food in Minutes terug in het kookboek. In dit boek laat Ching-He zien dat de Chinese keuken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en dat het ook lekker snel te bereiden is. Je hoeft dus helemaal niet meer naar de afhaal Chinees volgens Ching.

Ching’s Snelle Keuken is ingedeeld in ‘soepen & voorgerechten’, ‘varkensvlees’, ‘kip & eend’, ‘rund- & lamsvlees’, ‘vis’, ‘schaal- & schelpdieren’, ‘groente- & bijgerechten’, ‘noedels & rijst’, ‘desserts & dranken’ en ‘als er gasten komen. Het boek start met een inleiding vol met anekdotes van Ching zelf, haar inspiratie en adviezen over het kopen van een wok en het onderhouden er van. Verder leer je ook de veel gebruikte kooktechnieken. Elk hoofdstuk start met een inhoudsopgave waar de bereidingstijden bij staan. De recepten zijn in duidelijke stappen geschreven, veel recepten zijn voorzien van foto’s van het eindresultaat en van handige tips van Ching om de gerechten nog lekkerder te maken.

Het wordt binnenkort dus de toko bezoeken, of een goede supermarkt met veel Chinese producten om de recepten van Ching zelf uit te proberen!

Titel: Ching’s Snelle Chinese Keuken
Auteur: Ching-He Huang
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789059563353
Winkelprijs: 22,95

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.