SOS Piet Vlaamse Toppers door Piet Huysentruyt

SOS Piet Vlaamse Toppers - Piet HuysentruytIn SOS Piet Vlaamse Toppers geeft Piet Huysentruyt zijn favoriete recepten prijs uit de Vlaamse keuken. Zo leer je onder andere stapsgewijs aspergesoep, kaaskroketten, paling in ’t groen, witloof met ham en kaas en konijn met pruimen maken.

Daarnaast geeft Piet Huysentruyt handige tips over hoe je asperges moet schillen, garnalen pelt, groenten diepvriest, een konijn kuist, fileert en opbindt en hoe je een fazant bakt, versnijdt en opbindt. Allemaal tips die je in deze keuken zeker nodig hebt, allemaal stapsgewijs gefotografeerd en in duidelijke bewoordingen beschreven. Kortom een handig boek voor elke beginneling in de Vlaamse keuken.

Titel: SOS Piet Vlaamse Toppers
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 541366084831102

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)