Seizoenskookboek door Donna Hay

Donna Hay SeizoenskookboekDe Donna Hay Magazines zijn elke keer weer bijna kookboeken op zich en nu heeft Donna Hay de beste recepten uit het magazine verzameld in haar ‘Seizoenskookboek’. Een groot en dik kookboek boordevol recepten.

Het boek is zoals de naam al aangeeft ingedeeld in de seizoenen ‘lente’, ‘zomer’, ‘herfst’ en ‘winter’. Elk hoofdstuk is weer ingedeeld in hartige en zoete recepten. Achterin vind je een woordenlijst met enkele basisrecepten en handige maat- en omrekentabellen, welke zeker handig zijn als je zelf een aantal Donna Hay Magazines hebt. De opmaak van het boek is net als de eerder verschenen kookboeken van Donna Hay met een afwisseling van foto’s van de gerechten en sfeerfoto’s.

Vooral de foto’s van de zoete gerechten zijn een lust voor het oog en ook van de ‘zoete’ recepten krijg je stante pede lekkere trek. De recepten zijn makkelijk te volgen en binnen een handomdraai zet je een heerlijk gerecht op tafel. Verder is het Seizoenskookboek van Donna Hay gewoon een mooi bladerboek.

Titel: Seizoenskookboek
Auteur: Donna Hay
Uitgever: Van Dishoeck
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789047514695
Winkelprijs: 34,99

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.