Mr. Jones Thee

De thee van Mr. Jones heb ik zelf nog nooit gedronken, maar ik heb er wel veel over gelezen en alleen al bij het zien van de verpakking word ik al vrolijk van deze thee. Eigenlijk moet ik dus snel deze thee bestellen in de webwinkel van Mr. Jones of op zoek gaan naar een verkooppunt bij mij in de buurt (of als iemand een zakje heeft om te proberen, graag!)

Mr. Jones werkt met goede producten die op verantwoordde wijze zijn geteeld. Het is dus een theemerk wat aandacht heeft voor mens en milieu. Er zijn inmiddels al 12 verschillende Mr. Jones thee├źn met allemaal een eigen aparte naam zoals ‘stunning sofia’, een jasmijn thee, ‘hotel d’amour’, een rozen thee, ‘chef chaoun’, een biologische munt thee en ‘instant karma’ een thee met specerijen en kruiden. Die laatste lijkt me wel helemaal lekker!

Een speciaal theemerk, Fair Trade, milieubewust en natuurlijk: ‘Mr. Jones’.

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Mr. Jones Thee

Reacties zijn gesloten.