Carpaccio door Gerd Käfer

Carpaccio Gerd KäferCarpaccio, een bekend voorgerecht wat op menig menukaart staat, rauwe ossenhaas met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola. Maar carpaccio kan zoveel meer zijn, dat bewijst Gerd Käfer met het boek Carpaccio.

In Carpaccio vind je maar liefst 77 flinterdunne heerlijkheden die allemaal even verrassend zijn. Het boek begint met een carpaccio-cursus, hierin leer je onder andere de kunst van het snijden, weet je welke gereedschappen je nodig hebt en hoe je een carpaccio opmaakt. Vervolgens is het boek ingedeeld in de hoofdstukken ‘vlees’, ‘uit de zee’, ‘groente’ en ‘fruit en kaas’. Veel van de recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Een aantal recepten is voorzien van een tip van de schrijver om het gerecht nog lekkerder te krijgen of om het gerecht een andere draai te geven.

Carpaccio is een kookboek waarvan de gerechten uitermate geschikt zijn als voorgerecht, sommige recepten zijn makkelijk, andere wat moeilijker. Er zijn eenvoudige en luxere recepten te vinden in dit kookboek. Met de gerechten uit Carpaccio zet je je gasten een verrassend voorgerecht op tafel!

Gerd Käfer is in Duitsland een bekende gastronoom, naast eigen restaurants, kookboeken heeft hij onder andere ook een kledinglijn en zelfs een parfumlijn.

Titel: Carpaccio
Auteur: Gerd Käfer
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789061128199
Winkelprijs: 22,50

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.