Spinazie!

Spinazie! IgloMet enige regelmaat brengt Iglo een kookboek op de markt over spinazie, diepvries-spinazie wel te verstaan. Dit Spinazie! kookboek stamt alweer uit 2000 en is al bijna een klassieker. In dit kookboek krijg je een verzameling van spinazierecepten uit de verschillende keukens van Nederland. Persoonlijke verhalen over de keukens, recepten met spinazie maken dit boek tot een kijk-boek want er wordt ook werkelijk een blik geworpen in de keukens van verschillende Nederlanders. De recepten zijn voorzien van een foto van her eindresultaat en zijn in duidelijke stappen beschreven. Iedereen kan zo zijn of haar favoriete spinazie gerecht zelf klaar maken in de eigen keuken.

Titel: Spinazie!
Verschijningsjaar: 2000
ISBN: 9789080545813
In opdracht van: Iglo

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.