Peter Kookt door Peter van Asbroeck

Peter kooktPeter Kookt is het kookboekje van acteur en presentator Peter van Asbroeck, bekend van de Vlaamse tv. Het boekje heeft ongeveer 40 recepten die eenvoudig, lekker en verrassend zijn. Tussen de recepten door krijg je grappige anekdotes en foto’s uit Peters jeugd, studententijd en vrije tijd.

Het boek is ingedeeld in ‘voor onderweg’, ‘voor zijn maten’, ‘voor de kleine gasten’, ‘voor mini- en maxi-feesten’ en ‘voor sport’. Uiteraard begint het boek met een inleiding waarin je leest wat je basisvoorraad volgens Peter moet zijn. Elk hoofdstuk start met een inleiding van Peter. Elk recept in Peter Kookt is voorzien van een foto van het eindresultaat en sommige recepten zijn voorzien van handige tips. De recepten zijn perfect voor een hobbykok, duidelijk beschreven, sommige makkelijk en andere weer wat moeilijker. Een leuk boek met bijzondere recepten.

Titel: Peter Kookt
Auteur: Peter van Asbroeck
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789020976052
Winkelprijs: 5,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.